Bisschopsmolenstraat.nl
Bisschopsmolenstraat.nl

De Been

De Been wooncentrum heeft vanaf nu een nieuwe naam: de Been slaapadviseurs, met een nieuwe kijk op slaapcomfort vertaald in kwaliteit, in prijs, in assortiment en duurzaamheid.

De Been is geen onbekende in Etten-Leur en omstreken. Heel veel mensen hebben de afgelopen 92 jaren al kennis gemaakt met onze veelzijdigheid en onze attractieve winkel aan de bisschopsmolenstraat. Wij zijn al van oudsher de leverancier van maatwerk, afgestemd op persoonlijke wensen en omstandigheden. Tot grote tevredenheid van onze uitgebreide klantenkring.

 

Maar wij willen meer; vooral in in relatie tot de keuzevariatie en prijsbeleid, de garantie van topkwaliteit, variatie en aantrekkelijke prijzen in een zeer uitgebreide keuze op persoonlijk slaapcomfort met een natuurlijk en duurzaam karakter.

Hiervoor hebben wij bijna onze gehele showroom omgebouwd naar een van de grootste slaapwinkels uit de regio. Wij hebben hiermee een enorme opwaardering gerealiseerd , vertaald in assortiment, prijs maar vooral in persoonlijke mogelijkheden.

Goed slapen is namelijk afhankelijk van individuele omstandigheden en wensen. Bij ons is alles mogelijk zeggen wij zonder overdrijving! Wij geven hiervoor dan ook een 100% slaapgarantie, een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en goede service. Alles wordt door onze eigen vakbekwame monteurs geleverd en geinstalleerd.

 

Laat u verrassen door onze enorme keuzerijkdom die de meest weldadige oplossingen mogelijk maakt.

Bezoek de website

Contact & openingstijden:

Bisschopsmolenstraat 51
4876 AJ Etten-Leur
Telefoon: 076 503 4150

maandag     Gesloten
dinsdag       10:00 - 18:00
woensdag   10:00 - 18:00
donderdag  10:00 - 18:00
vrijdag         10:00 - 21:00
zaterdag     10:00 - 17:00
zondag        zie koopzondag